Pre godinu dana je udomila napuštenog psa Ninu koga je pronašla influenserka Dunja Jovanić. Sada se pojavio pravi vlasnik koji  želi psa nazad.

Seka se oglasila na svom Tviter nalogu i objasnila kroz šta prolazi zbog psa koga je udomila. 

- LJudi, treba mi savet... Ako je neko imao sličnu situaciju... Udomila sam psa Ninu, ako se sećate Dunja Jovanić je našla na ulici preplašenu u Beogradu. Posle toliko vremena se javio vlasnik koji je video da je Nina kod mene, pa je hteo da je vratim, pa se predomislio jer je video gde je i kako joj je - napisala je prvo Seka.

Foto: Printskrin/Tviter/poslednji let

 

- Posle nekoliko meseci ponovo piše i kaže da je Nina vezana jako za njega i da je pošaljem njemu na adresu u Niš! NJegov pas, ja je udomila, i ja treba njemu na adresu da odnesem psa. Šokirana sam koliko neki ljudi nemaju osećaja - dodala je potom na društvenoj mreži "X", a onda pokazala i dokument koji joj je stigao.

Foto: Printskrin/Tviter/poslednji let

 

 

- Ninu sam objavljivala milion puta na društvenim mrežama. Nikada se nije javio... I sada mi šalje dokument u kom je podneo krivičnu prijavu, pa ipak odustao, jer mu je majka bolesna i ne može da se bavi Ninom. Sada je ipak u mejlu traži... - navela je Seka.

Pevačica je tokom prošle godine objavila na društvenim mrežama koliko su se njeni naslednici Jakov i Jovan obradovali kućnom ljubimcu. 

BONUS VIDEO: