Jelena je otkrila u jednoj emisiji detalje svog života, kako je živela sa bakom i dedom do 15. godine u Kraljevu ali posle i o odnosu sa očuhom Zoranom Šijanom. 

Foto: Printskrin/Instagram/jelenavuckovic1

 

Mlada pevačica je nedavno rasplakala u emisiji svojom životnom pričom. Baka je o njoj vodila računa kada majka nije mogla. Imala je samo tri meseca. 

Jelena je baku bezuslovno volela, a posle dirljivog intervjua, objavila je fotografiju sa bakom iz bolnice. Baka je pre dve godine preminula, a ona se prisetila tog trenutka

- Baka mi mnogo nedostaje, ona me je od tri meseca podigla, nisam živela sa svojim roditeljima, od petnaeste godine sam se preselila u Beograd. Teško mi je da pričam o njoj, bila mi je sve. Kada je ona umrla, onda je i u meni nekako nestalo sve. I to je taj period, neke dve godine, gde sam pustila da odbolujem, iako nikada ne možemo neke drage ljude da prebolimo, ali pokušavam svaki dan, čuvam je u lepom sećanju, napravila je od mene čoveka, ko zna šta bi bilo sa mnom, bila je jedina u mom životu. Naravno, bili su mama i tata tu, ali je majka bila mnogo mlada, putovala u to vreme, ja joj ne zameram - rekla je pevačica. 

- Ja sam uvek bila rame za plakanje, pa me je taj težak život i detinjstvo naučilo da prepoznam kada je nešto dobro, a kada loše i imam to u sebi. Slaba sam na malu decu, jer sam ja tako odrastala i tako me je baka učila. Uvek prepoznam tu neku napuštenu tužnu decu, uvek pomognem, žao mi je, jer donekle vidim sebe. Mala ja koja je imala dosta loših trenutaka u životu, kao i lepih sa bakom, ali sam imala i dosta traumatičnih iskustava, kao i svi što imamo i držimo ih u sebi - započela je Jelena.

BONUS VIDEO: