Ona je ovaj put iznenadila pratioce zbog opuštenog izdanja u kolima. Imala je na sebi belu majicu i iscepane farmerice. Do sada nismo imali priliku da je vidimo u ovom stajlingu. Ona je u jednum trenutku uključila radio i zapevala pesmu koja je u tom trenutku bila puštena "Sećam se svog prvog poljupca". 

Bila je veoma raspoložena, nije skidala osmeh sa lica, a na račun izgleda je dobila pohvale. 

Foto: Printskrin/Instagram/jelenađokovicndf

 

Jelena se hrani zdravo, a jednom prilikom je ispričala kako je rešila da postane vegan.

- Počela sam da razmišljam kako da preživim tri godine, jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živela u domu gde imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke - rekla je Jelena.

Otkrila je da li će do kraja života ostati pri toj odluci ili ne: 

- Ja sam bila veliki mesojed, i jako ga volim još uvek, ali ga ne jedem. Dobro se osećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako da živim ovaj život budna, sa energijom, zdrava - kazala je, dodajući da je važan i način pripreme hrane.

-Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a 30 odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju - zaključila je tom prilikom Jelena Đoković u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi".

BONUS VIDEO: