Haris DŽinović je otkrio da je u potrazi za materijalom i da želi da snimi novu pesmu, a na pitanje šta ga inspiriše, DŽinović je imao neobičan odgovor.

Foto: ATA images

 

 

- Ja nemam inspiraciju. Mene ništa ne inspiriše - priznao je Haris DŽinović.

- Vi druge inspirišete - rekla je Tijana Prica.

- Hvala najlepše! To je moguće! "I love you, baby" (prim. aut Volim te, bebo) - rekao je DŽinović i poljubio ruku voditeljki.

 

Foto: Jutjub printskrin/K1 Televizija

 

 

Inače, nedavno je kao bomba odjeknula vest da je pevač posle razvoda našao novu devojku, sa kojima navodno nedeljama uživa u romansi.

Foto: ATA images

 

 

- Razvod je znatno teže pao Harisu nego Melini, i to je postajalo jasno svakim njegovim oglašavanjem. Jednostavno nije uspeo da procesira da se razvode posle svih tih godina. Dugo je pokušavao da spasi taj odnos, čak dve godine pre nego su se i zvanično rastali. Postalo je nepodnošljivo slušati koliko je povređen nakon što su se pojavile tvrdnje da je Melina u vezi sa beogradskim biznismenom. Digli smo ruke od svake šanse da će ikada preboleti krah braka. Ipak, dva meseca nakon razvoda spontano se povezao za ženom koju odavno zna i uplovili su u romansu posle nekoliko viđanja - tvrdi izvor za Alo! i otkriva da pevačeva nova izabranica navodno liči na Melinu, ali i da ih viđaju u prestoničkim restoranima.

(Pulsonline)

BONUS VIDEO: