Glumac Lazar Nikolić se tokom života oprobao u glumi, bio je i profesionalni sportista, ali kada je bio dečak imao je želju da postane sveštenik.

- Kad sam išao na veronauku želja mi je bila da budem sveštenik, pop. Uvek sam po kući nosio neke čaršave, kandilo, kadio sam kuću. To je bila faza kada sam želeo da budem sveštenik - rekao je Lazar Nikolić u emisiji "Bindž".

Posle ove želje, Lazar je počeo da trenira fudbal. Oprobao se kao golman, a u jednom periodu je branio i za reprezentaciju Crne Gore. Stigao je čak do Svetskog prvenstva u fudbalu koje se tada održavalo u Singapuru i odlučio da u emisiji "Bindž" podeli anegdotu sa ovog takmičenja koje se rado seća.

Foto: Novosti

 

 

- Kada smo bili u Singapuru ja sam bio drugi golman. Izgubili smo utakmicu i svi igrači su bili nezadovoljni. Mene je tada pozvao selektor da dođem i ja sam krenuo kod njega sa uverenjem da će da mi kaže da ću ja braniti sledeću utakmicu jer smo izgubili. Kaže on meni: "Ajde digni malo atmosferu, digni pesmu, ti uvek dižeš pesmu. Ti misliš da ja tebe držim ovde jer si dobar golman? Ne, nego zbog atmosfere" - prisetio se Lazar Nikolić u emisji "Bindž".

Kako je Lazar na kraju došao do Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu možete pogledati u videu ispod, kao i na našem Jutjub kanalu.

Ceo intervju sa mladim glumcem pogledajte ispod:

Iz nedelje u nedelju u emisiji "Bindž" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...