Otac joj je, prisetila se jednom prilikom, poveravao najveće tajne, pa ga je više doživljavala kao starijeg brata nego kao roditelja.

Foto: Z. Jovanović Mačak

 

Iako je poživeo tek 43 godine, Nino Rešić je iza sebe ostavio značajan trag. Brojne pesme koje je snimio i danas se slušaju, a često ih izvode i učesnici muzičkih takmičenja.

Istovremeno, i dalje se spekuliše o njegovom emotivnom životu, pa i da je mnogim damama slomio srce.

Godinama kruže glasine da je Nino bio u vezi sa Vesnom Zmijanac, tačnije da mu je folk zvezda bila najveća ljubav. Da li je to tačno, otkrila je Sandra gostujući u emisiji „Razotkrivanje” na Republika TV.

Foto: Printskrin/RTS

 

– Da, bili su zajedno. To je ono što je on meni rekao – potvrdila je Sandra Rešić pa nastavila:

– Vesnu Zmijanac izuzetno poštujem, a njene pesme obožavam. Neke su mi čak i omiljene. Imala sam priliku da je upoznam, pa i da razmenim nekoliko intimnih poruka povodom nekih ozbiljnih pitanja, kad mi je trebao savet.

Foto: TV Pink printskrin/Amidži Šou

 

Za Vesnu, kako je istakla, nema ružnu reč da kaže, a o njoj su pohvalno govorili i drugi članovi porodice. 

– Moj deda i njegova druga supruga, moja baka Mara, o Vesni su uvek pričali sve najlepše: da je dobar čovek i pravi laf. 

– Kažu da je kao i moj otac bila džek, samo veselje, samo proslave. Oboje su bili spremni da sve što zarade isto veče potroše na muziku. Samo pređu u drugu kafanu.

Prisećajući se onoga što joj je Nino govorio, Sandra Rešić je napomenula da je njen otac mnogo voleo Vesnu Zmijanac, kao i da su dve muzičke zvezde devedesetih dugo bile u ozbiljnoj vezi.

– Pričao mi je da je Vesna bila fenomenalna, u vreme kad su bili zajedno najbolja riba na javnoj sceni, kao i da ju je voleo kao boga.

Na kraju ispovesti, Sandra je kazala da je čula kako je Vesna Zmijanac napisala autobiografiju u kojoj, navodno, nije spomenula njenog oca. 

– Ne znam da li je to tačno, pa ne mogu ništa da komentarišem – zaključila je.