Biković je otkrio kako je došlo do ideje da osnuje fondaciju.

Foto: ATA images

 

- Želeli smo da bude u maju, dogodilo se da je Dan mladosti 25. maj i to smo shvatili kao dobar znak. Fondacija je usmerena na mlade i talentovane ljude iz Srbije i iz regiona. Naš logo su krila, želimo da im damo vetar u krila i da ih pokrenemo da sada kada prave ogromne odluke na svojim profesionalnim putanjama, da im damo da se orijentišu da polete da steknu prava poznanstva, kontakte, sa ljudima koji su najznačajniji u njihovoj sferi i u oblasti kojom se bave. Želimo da im uštedimo vreme i pet do 10 godina lutanja. Kroz program mentorstva ćemo ih voditi ka njihovom uspehu, i daćemo im više prostora u javnosti... Svi ljudi koji su me podržavali su bili moj vetar u leđa, dodao je Miloš Biković.

Foto: ATA images

 

- Moje ime nije ovde važno, ja sam ovde katalizator, da pozovem ljude koji su važni za tu sferu. Kontakt sa takvim ljudima i prenos ideje će im najviše značiti.

Trudna Anđela Jovanović je blistala u plavoj cvetnoj haljini, zatim Miodrag Radonjić koji nije skidao naočarima, Ivan Mihailović, reditelj Miloš Avramović...