Биковић је открио како је дошло до идеје да оснује фондацију.

Фото: АТА имагес

 

- Желели смо да буде у мају, догодило се да је Дан младости 25. мај и то смо схватили као добар знак. Фондација је усмерена на младе и талентоване људе из Србије и из региона. Наш лого су крила, желимо да им дамо ветар у крила и да их покренемо да сада када праве огромне одлуке на својим професионалним путањама, да им дамо да се оријентишу да полете да стекну права познанства, контакте, са људима који су најзначајнији у њиховој сфери и у области којом се баве. Желимо да им уштедимо време и пет до 10 година лутања. Кроз програм менторства ћемо их водити ка њиховом успеху, и даћемо им више простора у јавности... Сви људи који су ме подржавали су били мој ветар у леђа, додао је Милош Биковић.

Фото: АТА имагес

 

- Моје име није овде важно, ја сам овде катализатор, да позовем људе који су важни за ту сферу. Контакт са таквим људима и пренос идеје ће им највише значити.

Трудна Анђела Јовановић је блистала у плавој цветној хаљини, затим Миодраг Радоњић који није скидао наочарима, Иван Михаиловић, редитељ Милош Аврамовић...