Naime, Ana Kokić i Mahrina su snimile zajednički duet za pesmu "Lololo", a sada je mlada pevačica otkrila kako ju je koleginica potezom ostavila bez reči kada joj je rekla da nema novca da učestvuje u snimanju visokobudžetnog spota.

Foto: ATA images

 

- Ana Kokić je pristala da uradi duet sa mnom za "Lololo", i ja sam njoj rekla, da ali kao snimamo spot i ona je rekla "Da", visokobudžetni spot radimo, ja sam rekla: "Ja nemam pare za takav spot trenutno", i Ana je rekla: "Ok, hajde ja ću da uplatim, da platim ceo spot, a ti kad budeš skupila deo koji treba da daš ti ćeš meni to vratiti", započela je Mahrina sa knedlom u grlu u Podcastu, pa nastavila:

- Kada sam je zvala posle tri meseca i rekla joj da sam skupila novac i da mi da da račun, ona je rekla: "Ovu priču smo završile, ti ćeš taj novac da uložiš u svoj novi projekat".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAHRINA (@mahrinaye)

Ubrzo su kao lavina krenuli da se nižu komentari nakon Mahrinine izjave.

"Bravo, ovo je retkost", "svaka čast za Anu", "U moru sujete i bombardovanih vesti o sabotažama, svađama i ko je kome podmetnuo nogu, tako je ohrabrujuće čuti kako je neko nekome pružio ruku. Ova priča je ispričala sve o vama dvema. O njoj - koliko je velika, svesna žena, bez straha i zavisti od koje su mnogi oboleli, a tebi - da ne zaboravljaš ko je bio tu kada nije bilo idealno. Koliko si zahvalna - a od zahvalnosti polazi sve vredno i sve što je istinska sreća...

Sve pare ulaže u karijeru

Mahrina je isticala da sve pare ulaže u karijeru.

- Nemam ni dinara, nemam ništa, sada ću da vidim da pozajmim da kupim jedne žvake bar. Ali stvarno nemam, nemam para uopšte.