Наиме, Ана Кокић и Махрина су снимиле заједнички дует за песму "Лололо", а сада је млада певачица открила како ју је колегиница потезом оставила без речи када јој је рекла да нема новца да учествује у снимању високобуџетног спота.

Фото: АТА имагес

 

- Ана Кокић је пристала да уради дует са мном за "Лололо", и ја сам њој рекла, да али као снимамо спот и она је рекла "Да", високобуџетни спот радимо, ја сам рекла: "Ја немам паре за такав спот тренутно", и Ана је рекла: "Ок, хајде ја ћу да уплатим, да платим цео спот, а ти кад будеш скупила део који треба да даш ти ћеш мени то вратити", започела је Махрина са кнедлом у грлу у Подцасту, па наставила:

- Када сам је звала после три месеца и рекла јој да сам скупила новац и да ми да да рачун, она је рекла: "Ову причу смо завршиле, ти ћеш тај новац да уложиш у свој нови пројекат".

Убрзо су као лавина кренули да се нижу коментари након Махринине изјаве.

"Браво, ово је реткост", "свака част за Ану", "У мору сујете и бомбардованих вести о саботажама, свађама и ко је коме подметнуо ногу, тако је охрабрујуће чути како је неко некоме пружио руку. Ова прича је испричала све о вама двема. О њој - колико је велика, свесна жена, без страха и зависти од које су многи оболели, а теби - да не заборављаш ко је био ту када није било идеално. Колико си захвална - а од захвалности полази све вредно и све што је истинска срећа...

Све паре улаже у каријеру

Махрина је истицала да све паре улаже у каријеру.

- Немам ни динара, немам ништа, сада ћу да видим да позајмим да купим једне жваке бар. Али стварно немам, немам пара уопште.