Marko je komšijama bacio jaja na terasu, jer su oni na njegovu navodno bacali pomije. Ušao je u sukob sa trudnom komšinicom koja ga je ogrebala. Miljković je posle toga priveden u policiju, a nakon toga je odveden i u psihijatrijsku bolnicu "Dr Laza Lazarević" na pregled. Ustanovili su da je bio pod dejstvom alkoola. Sada su komšije dale svoj sud o celoj situaciji: 

- Očigledno da je je čovek bio pijan, čim je uradio tako nešto i još napao policajce. Nevaspitan je i nekulturan, često ga viđamo u takvom stanju, ovog puta je eskaliralo. Luna je dosta normalnija od njega, ali čujemo i nju kada histeriše. Snimaju te svoje klipove, kažu mi deca, i na tome zarađuju dosta pa su verovatno poleteli. Proći će i to, kao i sve što je instant pa će biti teško kada padnu da se dignu,- rekao je jedan komšija, dok komšija ističe da su mediji bili prisutni sve dok nije izašao iz pritvora: 

- Tu su nam stalno mediji bili dok nije izašao. Retko izlazi, više viđamo Gagija kada dolazi i donosi im namirnice. Luna brine oko dece, a njega nisam videla otkada je izašao. Posle svega ovoga, nije omiljen među komšijama jer svi misle da i njima može učiniti slično kada popije koju čašicu više.

Foto: Printskrin/Instagram/luna_djogani/

 

Komšije misle da je novac promenio Lunu i Marka: 

- Ona se uvek fino javi, viđamo je tu sa decom. Ni on nije bio neki bukadžija, mada je voleo da pametuje. Ja se uvek setim da je to čovek koji je u “Velikom bratu”, kofom vode zagrevao vodu u bazenu i sve mi bude jasno. Ne možete vi takvom čoveku da objasnite nešto. On misli da je poznat i samim tim iznad drugih ljudi. Zaradili su očigledno dobar novac od jutjuba i rijalitija, pa ih je to promenilo. Kada su se uselili delovali su kao svi ostali, kaže Mila.

Jedna komšinica je rekla da nije znala do nedavno ko su Luna i Marko.

- Ne pratim rijalitije, ali sam čitala o tim skandalima ali nisam prepoznala da su to oni. Prijateljica mi je pre neki dan objasnila pa sam povezala. Znate kako kažu naši stari “našla rupa zakrpu”. Tako i njih dvoje, vrlo su slični. Vidim nekada kao divnu porodicu, sklupčanu oko dece, a onda se čuje svađa i tako u krug. Iskreno, nisam imala ružno mišljenje toliko o njima dok se ovo nije dogodilo. Svako od nas je mogao biti njegova meta. On se nije udostojio da vidi u čemu je problem i zbog čega sve to pada na njegovu terasu, jer radnici rade, nego je odmah digao dževu. Do sada nije bilo većih problema sa njima, kaže ona.

(Blic)

BONUS VIDEO: