Jedan od omiljenih muzičara na ovim prostorima Toni Cetinski poslednjih godina povukao se u Istru gde uživa u mirnom životu. Glavni razlog preseljenja u malo mesto je taj što je supruga Tonija Cetinskog, Dubravka, imala težak moždani udar.

Foto: Petar Milošević

 

Bračni par Cetinski početkom godine proslavio je deceniju braka, tokom kojeg su zajedno prolazili kako lepe, tako i bolne momente.

Od trenutka kada je supruga Tonija Cetinskog doživela moždani udar, 2019. godine, život im je krenuo neočekivanim smerom.

O problemu sa kojim su se suočili, bolesti i putu ka ozdravljenju Toni i Dubravka Cetinski javno su progovorili tek sada, u želji da njihovo iskustvo pomogne onima koji su u sličnoj situaciji.

Foto: Profimedia

 

- Kod mene se moždani udar manifestovao kao epileptični napad, i to dva puta - rekla je Dubravka, naglašavajući da je shvatila da ništa ne treba stavljati ispred zdravlja – kako tela, tako i duše.

- Oporavak je dugotrajan i težak, ali ne znači da je nemoguć. Ostale su posledice: brzo se umaram, imam poteškoće u pisanju, koncentraciji, čitanju, ali i u govoru - ispričala je supruga Tonija Cetinskog u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Story.

Osim iskusnog tima lekara i medicinskog osoblja, Dubravki najveću podršku pruža životni saputnik, sa kojim se iz Zagreba preselila u Istru.

Konstatujući da im se svakodnevica promenila nakon Dubravkinog moždanog udara, zaključili su da su imali mnogo sreće jer je sve moglo biti neuporedivo gore.

Hello