Један од омиљених музичара на овим просторима Тони Цетински последњих година повукао се у Истру где ужива у мирном животу. Главни разлог пресељења у мало место је тај што је супруга Тонија Цетинског, Дубравка, имала тежак мождани удар.

Фото: Петар Милошевић

 

Брачни пар Цетински почетком године прославио је деценију брака, током којег су заједно пролазили како лепе, тако и болне моменте.

Од тренутка када је супруга Тонија Цетинског доживела мождани удар, 2019. године, живот им је кренуо неочекиваним смером.

О проблему са којим су се суочили, болести и путу ка оздрављењу Тони и Дубравка Цетински јавно су проговорили тек сада, у жељи да њихово искуство помогне онима који су у сличној ситуацији.

Фото: Профимедиа

 

- Код мене се мождани удар манифестовао као епилептични напад, и то два пута - рекла је Дубравка, наглашавајући да је схватила да ништа не треба стављати испред здравља – како тела, тако и душе.

- Опоравак је дуготрајан и тежак, али не значи да је немогућ. Остале су последице: брзо се умарам, имам потешкоће у писању, концентрацији, читању, али и у говору - испричала је супруга Тонија Цетинског у интервјуу за хрватско издање магазина Сторy.

Осим искусног тима лекара и медицинског особља, Дубравки највећу подршку пружа животни сапутник, са којим се из Загреба преселила у Истру.

Констатујући да им се свакодневица променила након Дубравкиног можданог удара, закључили су да су имали много среће јер је све могло бити неупоредиво горе.

Хелло