Danijela se povukla sa estrade, a sada je najavila veliki povratak. Lukas je u knjizi spomenuo Danijelu, napisavši: "doživela je da uspeju mnogo lošije pevačice od nje".

Bez obzira na to što nije nastupala i objavljivala pesme, pevačica je pratila rad kolega: 

- Drago mi je što pevačice iz ove nove garde hrabro koračaju srpskom estradnom scenom. Ispratila sam njihove albume, odlični su. Vraća se neka dobra muzika koja ima emociju. Mislim da se publika prezasitila tih nekih brzalica koje imamo slučaj da slušamo u poslednje vreme

Sada je navela tačan razlog zbog koga se povukla sa estrade: 

- Iskreno, umorila sam se. Moja karijera je kao što znate bila i te kako nešto o čemu se pisalo i pričalo, u jednom trenutku mi je svega toga bilo preko glave, pa sam se povukla u svoju vikendicu daleko od gradske gužve i medija... Iskreno, uživala sam, jako mi je prijalo da se povučem i živim neki drugi život koji možda nisam živela dok sam bila svima dostupna - objasnila je Danijela, te se osvrnula na pisanja da je bila u finansijskim problemima:

-Pisalo se i da živim kod roditelja, pa to nije istina. Dovoljno sam radila da sebi mogu da priuštim jedan lagodan život i da ne razmišljam previše da li ću jednog dana imati. Toliko toga se pisalo, ali mogu samo da kažem da će se mojim povratkom na scenu sve promeniti.

Pevačica je otkrila da li je od kolega doživela razočarenje: 

- Iskreno, nikada nisam ni bila previše bliska sa kolegama, ali sam uvek bila tu da im pomognem. Bilo je u mom životu mnogo ljudi koji su se sa mnom družili iz interesa i to sam možda kasno shvatila, ali dobro, sve u svoje vreme. Čovek se uči dok je živ - iskrena je bila.

(Blic)

BONUS VIDEO: