Данијела се повукла са естраде, а сада је најавила велики повратак. Лукас је у књизи споменуо Данијелу, написавши: "доживела је да успеју много лошије певачице од ње".

Без обзира на то што није наступала и објављивала песме, певачица је пратила рад колега: 

- Драго ми је што певачице из ове нове гарде храбро корачају српском естрадном сценом. Испратила сам њихове албуме, одлични су. Враћа се нека добра музика која има емоцију. Мислим да се публика презаситила тих неких брзалица које имамо случај да слушамо у последње време

Сада је навела тачан разлог због кога се повукла са естраде: 

- Искрено, уморила сам се. Моја каријера је као што знате била и те како нешто о чему се писало и причало, у једном тренутку ми је свега тога било преко главе, па сам се повукла у своју викендицу далеко од градске гужве и медија... Искрено, уживала сам, јако ми је пријало да се повучем и живим неки други живот који можда нисам живела док сам била свима доступна - објаснила је Данијела, те се осврнула на писања да је била у финансијским проблемима:

-Писало се и да живим код родитеља, па то није истина. Довољно сам радила да себи могу да приуштим један лагодан живот и да не размишљам превише да ли ћу једног дана имати. Толико тога се писало, али могу само да кажем да ће се мојим повратком на сцену све променити.

Певачица је открила да ли је од колега доживела разочарење: 

- Искрено, никада нисам ни била превише блиска са колегама, али сам увек била ту да им помогнем. Било је у мом животу много људи који су се са мном дружили из интереса и то сам можда касно схватила, али добро, све у своје време. Човек се учи док је жив - искрена је била.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: