Popularni folker Darko Lazić odlučio je da provede letnji odmor u Turskoj, u društvu svoje trudne supruge Katarine, kao i njegove dece, Lorene i Alekseja. Ova porodična avantura započela je sa emotivnim trenutkom na aerodromu, koji je Darko podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

 

Nakon što je objavio fotografiju sa decom na putu ka avionu, usledila je emotivna reakcija na društvenim mrežama. Naime, prvi komentar stigao je od Danijela Nedeljkovića, sadašnjeg supruga Darkove bivše žene Ane Sević. Ana se takođe pridružila komentaru emotikonima, što je izazvalo pažnju javnosti.

Danijel Nedeljković ostavio je četiri crvena srca, a Ana se na taj komentar nadovezala i dodala detelinu sa četiri lista i još dva srca.

Porodični trenuci u Turskoj

Po dolasku na destinaciju, Lazići su podelili zajedničke trenutke sa obožavaocima putem društvenih mreža. Posebno je bilo lepo videti kako se Darkova deca odlično slažu sa njegovom sadašnjom suprugom Katarinom, što je izazvalo brojne pozitivne komentare. Porodica je zajedno uživala u večernjoj šetnji, a jedan emotivan trenutak zabeležen je i krišom, a fotografije možete vidtei u galeriji u nastavku ovog teksta.

Ana Sević je nedavno priznala da su Darko i ona ostali u odličnim odnosima i da neretko zajedno odlaze na ručkove, a on je obećao da će zajedo sa svim ženama i decom ići na more.

- Jednog dana ću sa svim ženama i decom ići na more, obećavam  vam - rekao je Darko Lazić kratko za medije na proslavi 30. rođendana Aleksandre Mladenović.

Republika