Популарни фолкер Дарко Лазић одлучио је да проведе летњи одмор у Турској, у друштву своје трудне супруге Катарине, као и његове деце, Лорене и Алексеја. Ова породична авантура започела је са емотивним тренутком на аеродрому, који је Дарко поделио са својим пратиоцима на Инстаграму.

 

Након што је објавио фотографију са децом на путу ка авиону, уследила је емотивна реакција на друштвеним мрежама. Наиме, први коментар стигао је од Данијела Недељковића, садашњег супруга Даркове бивше жене Ане Севић. Ана се такође придружила коментару емотиконима, што је изазвало пажњу јавности.

Данијел Недељковић оставио је четири црвена срца, а Ана се на тај коментар надовезала и додала детелину са четири листа и још два срца.

Породични тренуци у Турској

По доласку на дестинацију, Лазићи су поделили заједничке тренутке са обожаваоцима путем друштвених мрежа. Посебно је било лепо видети како се Даркова деца одлично слажу са његовом садашњом супругом Катарином, што је изазвало бројне позитивне коментаре. Породица је заједно уживала у вечерњој шетњи, а један емотиван тренутак забележен је и кришом, а фотографије можете видтеи у галерији у наставку овог текста.

Ана Севић је недавно признала да су Дарко и она остали у одличним односима и да неретко заједно одлазе на ручкове, а он је обећао да ће заједо са свим женама и децом ићи на море.

- Једног дана ћу са свим женама и децом ићи на море, обећавам  вам - рекао је Дарко Лазић кратко за медије на прослави 30. рођендана Александре Младеновић.

Republika