Glumac kubanskog porekla Vilijam Levi stekao je titulu miljenika žena gotovo odmah nakon što se prvi put pojavio u svetu šou-biznisa, prvo kao model, a potom i kao glumac u telenovelama. Zvezda latino serija nekoliko puta je proglašavan za najseksepilnijeg muškarca na svetu, a sada je osvojio još jednu titulu, titulu najvećeg preljubnika.

 

 

NJihov brak, koji je bio pod reflektorima zbog Levijevih brojnih uloga zavodnika i Gutijerezine harizme na ekranu, sada je završio nakon turbulentnog perioda obeleženog porodičnim nesuglasicama i javnim medijskim blamažama.

Naime, kako su pisali svetski mediji, Levi je prevario suprugu sa 80 različitih žena, a prošle godine isplivala je još jedna njegova afera.

Latino zavodnik nikada nije krio da je neveran supruzi, a glasine o njihovom razvodu kruže otkako su se venčali.

 

 

A vest o njihovom razvodu dospela je u javnost nakon što je policija nekoliko puta intervenisala u njihovom domu.

Kada je pokušala da uđe, Levi ju je navodno gurnuo kako bi je sprečio da uđe. Levi je negirao da je gurao Kejli, a u izveštaju je navedeno da na Kejli nije bilo "nikakvih tragova, crvenila ili znakova povrede". Na snimcima policijske kamere sa incidenta koji su podeljeni putem društvenih medija, Gutijerez i Kejli govore policajcima da je Levi u kuću doveo drugu ženu koju trenutno krije. Elizabet Gutijerez je tvrdila da je Levi bio "očigledno pod uticajem nečega" i nazivala ga svojim bivšim.

- Ovo je moja kuća i kuća moje dece, tako da ona treba da ode, rekla je Gutijerez, dodajući da Levi može da radi šta god želi drugde, ali ne u njihovoj porodičnoj kući.

Takođe je rekla da je blokirala Levija, tvrdeći da je on "uvek vređa". "Us Weekly" je kontaktirao Levija i Gutijerez za komentar, a glumica je potvrdila da su ona i Levi bili razdvojeni "par meseci" tokom iskrenog intervjua za "Hola".

 

 

- Trenutno nismo zajedno. Sa moje strane, to nikada nije bilo zbog nedostatka ljubavi, samo mislim da nisam ista devojka koju je upoznao pre 20 godina. Ono što želimo u ovom trenutku je drugačije. Uvek ću ga voleti, uvek ću mu želeti sve najbolje, i kao što sam uvek govorila, bio sa mnom ili ne, želim da ga vidim srećnog. To je ono u šta sam se zaljubila, njegov osmeh… Uvek želim da ga vidim nasmejanog. Postoje stvari koje, ako se ne promene, morate da promenite. I to je bila opcija koju sam morala da uzmem u obzir, rekla je ona.

Gutijerez je dodala da nije tajna da je Levi bio ljubav njenog života i rekla je da su njena deca "u miru" sa razvodom.