Глумац кубанског порекла Вилијам Леви стекао је титулу миљеника жена готово одмах након што се први пут појавио у свету шоу-бизниса, прво као модел, а потом и као глумац у теленовелама. Звезда латино серија неколико пута је проглашаван за најсексепилнијег мушкарца на свету, а сада је освојио још једну титулу, титулу највећег прељубника.

 

 

Њихов брак, који је био под рефлекторима због Левијевих бројних улога заводника и Гутијерезине харизме на екрану, сада је завршио након турбулентног периода обележеног породичним несугласицама и јавним медијским бламажама.

Наиме, како су писали светски медији, Леви је преварио супругу са 80 различитих жена, а прошле године испливала је још једна његова афера.

Латино заводник никада није крио да је неверан супрузи, а гласине о њиховом разводу круже откако су се венчали.

 

 

А вест о њиховом разводу доспела је у јавност након што је полиција неколико пута интервенисала у њиховом дому.

Када је покушала да уђе, Леви ју је наводно гурнуо како би је спречио да уђе. Леви је негирао да је гурао Кејли, а у извештају је наведено да на Кејли није било "никаквих трагова, црвенила или знакова повреде". На снимцима полицијске камере са инцидента који су подељени путем друштвених медија, Гутијерез и Кејли говоре полицајцима да је Леви у кућу довео другу жену коју тренутно крије. Елизабет Гутијерез је тврдила да је Леви био "очигледно под утицајем нечега" и називала га својим бившим.

- Ово је моја кућа и кућа моје деце, тако да она треба да оде, рекла је Гутијерез, додајући да Леви може да ради шта год жели другде, али не у њиховој породичној кући.

Такође је рекла да је блокирала Левија, тврдећи да је он "увек вређа". "Ус Wееклy" је контактирао Левија и Гутијерез за коментар, а глумица је потврдила да су она и Леви били раздвојени "пар месеци" током искреног интервјуа за "Хола".

 

 

- Тренутно нисмо заједно. Са моје стране, то никада није било због недостатка љубави, само мислим да нисам иста девојка коју је упознао пре 20 година. Оно што желимо у овом тренутку је другачије. Увек ћу га волети, увек ћу му желети све најбоље, и као што сам увек говорила, био са мном или не, желим да га видим срећног. То је оно у шта сам се заљубила, његов осмех… Увек желим да га видим насмејаног. Постоје ствари које, ако се не промене, морате да промените. И то је била опција коју сам морала да узмем у обзир, рекла је она.

Гутијерез је додала да није тајна да је Леви био љубав њеног живота и рекла је да су њена деца "у миру" са разводом.