Dejan Dragijević, jedan od osumnjičenih za nestanak i ubistvo male Danke Ilić (2) iz Banjskog polja u Boru, poručio je preko svoje advokatice da želi ponovo da da iskaz u tužilaštvu povodom ovog slučaja. Pre Dragijevića iskaz je dao i drugi osumnjičeni za zločin Srđan Janković, koji je ranije priznao zločin, a sada tvrdi da kobnog 26. marta nije ni sreo devojčicu Danku. Upravo zbog ovog, postavlja se pitanje i šta Dragijević planira da izjavi u tužilaštvu.

Dejan Dragijević je prvi put u tužilaštvu saslušan 4. aprila i tada je, prema informacijama koje su plasirane u medijima, priznao zločin i opisao šta se dogodilo. On je ispričao šta se kobnog dana dešavalo u Banjskom polju, da su devojčicu Danku udarili kolima, a zatim do detalja ispričao šta je uradio on, a šta njegov kolega, Srđan Janković.

Dragijević je sada, preko svoje advokatice, poručio da želi ponovo da da iskaz, što je ona potvrdila za beogradske medije.

"Moj branjenik Dejan Dragijević rekao je, nakon nekoliko naših susreta i razgovora, da želi da se ponovo pojavi pred Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru da bi ponovo dao svoj iskaz", rekla je za Kurir advokatica Vanja Živković iz Bora, inače branilac Dragijevića.

(Mondo)

BONUS VIDEO