Bivša teniserka Ana Ivanović godinama nosi titulu jedne od najlepših žena naših prostora, a iako je imala uspešnu sportsku karijeru, malo ko zna šta je ona zapravo završila.

Ana Ivanović 2016. godine prekinula je sportsku karijeru, a na tenis su je roditelji upisali kada je imala samo pet godina.

Foto: Profimedia

 

 

Po završetku Osnovne škole "Majka Jugovića", koja se nalazi u zemunskom Gradskom parku, Ana je upisala srednju Turističku školu koju je zbog profesionalnih obaveza morala da završi vanredno.

Ana je već godinama je u braku sa bivšim fudbalerom nemačke reprezentacije Bastijanom Švajnštajgerom. Ona je nedavno progovorila o svojoj bračnoj zajednici.

- Mene suprug ne razume. Samo mi kaže da imam problem sa organizacijom. Meni je to mnogo smešno, jer sam ja jako organizovana, a ja njemu pokušavam da objasnim da nemam problem sa organizacijom. Ja samo imam previše stvari koje ne mogu da stanu u jedan dan, ali on to ne razume. On sve to pojednostavi. Ima vremena i da odmori i da popije kafu i nije mu jasno kako je ne mogu svoj dan isto tako da organizujem - rekla je kroz osmeh Ana Ivanović.

(Espreso)

BONUS VIDEO: