Atraktivna crnka je rešila da obuče prozirnu haljinu ispod koje se vidi donji veš i brushalter. Retko ko bi mogao da se usdi da ovako smelu kombinaciju obuče. 

Provod j prema fotografijama bio nezaboravan, a ona je pozirala sa polu nagim muškarcima. 

Foto: Printskrin/Instagram/marakaran

 

Kosu je pustila da joj pada preko ramena, a na sebi je imala i nekoliko komada nakita. 

Marija Karan, inače, godinama živi na relaciji Amerika - Evropa. Često se piše o njenom privatnom životu, jedina je razlika što danas radi manje nego prethodnih godina. 

Jednom prlikom se uključila u Jutarnji program "Prve" televizije. Na pitanje voditelja hoćemo li Karanovu videti u nekim domaćim projektima, s obzirom na to da u Srbiji vlada hiperprodukcija, na šta je glumica odgovorila: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

 

- Znate kako, kada sam 2010. godine otišla za London ljudi kod nas nisu ni koristili mejl, a evo sada imamo mogućnost da se čujemo preko video poziva. Mi uvek kaskamo da budemo umreženi i upućeni, ali mislim tu sam, ja sam tu. Nikada mi nije problem da dođem. Poslednji put sam radila seriju "Pet". Govori se o nekim novim projektima, za sada imam svoju priču koju radim. Sada kada sam u Londonu, malo sam bliže, te ta hiperprodukcija može da računa na mene - izjavila je Marija uživo. Ovaj komentar izazvao je nevericu kod gledalaca. 

BONUS VIDEO: