Kako saznaje Kurir, njegovo saslušanje upravo je počelo.

- Dragijević je nedavno podneo pisani podnesak preko svog advokata i tražio je da ga tužilac ponovo sasluša. On svakako ima pravo da dopuni svoju odbranu, koju je izneo u tužilaštvu posle hapšenja 4. aprila. NJegovo novo saslušanje u tužilaštvu upravo je počelo - objašnjava izvor Kurira.

Podsetimo, Dragijević je na prvom salsušanju priznao zločin i detaljno ga opisao. Navodno je rekao da je njegov kolega iz JKP "Vodovod", Srđan Janković (50), devojčicu oborio službenim kolima u kojima je on bio suvozač. Zatim je rekao da je on lično uneo dete u auto u zadnji deo, pa je zadavio. Po njegovom priznanju, telo su potom odvezli na obližnju deponiju i bacili ga.

- Međutim, telo nije nađeno, a Dragijević je navodno rekao i da ga je premestio na drugu lokaciju dva dana posle ubistva. Do sada nije rekao gde je telo, a da li će to reći danas, biće poznato nakon saslušanja - kaže izvor.

Dodaje i da nije nemoguće da Dragijević sada odluči da potpuno promeni svoj iskaz, opovrgne prvi i negira zločin.

- NJegov kolega, osumnjičeni Srđan Jankovič u maju je odlučio da promeni svoju odbranu. Naime on se do tada branio ćutanjem, a onda je odlučio da negira zločin i da tvrdi da devojčicu ne da nije udario kolima nego je nikada u životu nije ni video - podseća izvor.

Inače, Dragijević je u tužilaštvo dovezen maricom u pratnji zatvorskih stražara. Na rukama je imao lisice.

(Kurir)

BONUS VIDEO