Nakon rastanka od Marka Jarića, Adrijani Limi je Srbija svakako ostala u srcu, te je često možemo videti kako na sportskim takmičenjima navija za našu zemlju zajedno sa ćerkama.

 

Foto: Profimedia

 

 

Ona je takođe veoma bliska prijateljica sa Anom Antić, ćerkom legendarnog srpskog trenera i nekadašnjeg fudbalera Radomira Antića, a neretko ostavlja komentare i lajkuje slike Markovoj rođenoj sestri Tamari na mrežama.

Lepa Brazilka je takođe svim srcem uz našeg najboljeg sportistu, i to ne krije.

Foto: Tanjug/AP

 

 

- Znate, pod broj 1, ja sam veliki fan Novaka Đokovića. Udata sam za srpskog košarkaša, i on je veliki fan. Sjajno je videti da podržava svoju zemlju, da mu je stalo do dece i da radi tako dobar posao u pomaganju deci na mnogo različitih načina. Mnogo sam ponosna na njega - rekla je jednom prilikom Adrijana, a snimak se ponovo deli na društvenim mrežama.

"Ova žena je naš najveći nacionalni gubitak", glasio je komentar sa mreže "X" za bivšu sprsku snajku kako je mngo zovu.

Foto: Profimedia

 

 

Adrijana je svojevremeno bila u braku sa Markom Jarićem, sa kojim ima dve ćerke.

Đoković, inače, trenutno boravi u Crnoj Gori, gde se sprema za predstojeće Olimpijske igre, na kojima puca na zlatnu medalju. U ovoj zemlji redovno trenira, a ogromna armija fanova čeka svaki trenutak da se slika sa njihovim idolom, koji ih uvek maksimalno ispoštuje.

BONUS VIDEO: