Након растанка од Марка Јарића, Адријани Лими је Србија свакако остала у срцу, те је често можемо видети како на спортским такмичењима навија за нашу земљу заједно са ћеркама.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Она је такође веома блиска пријатељица са Аном Антић, ћерком легендарног српског тренера и некадашњег фудбалера Радомира Антића, а неретко оставља коментаре и лајкује слике Марковој рођеној сестри Тамари на мрежама.

Лепа Бразилка је такође свим срцем уз нашег најбољег спортисту, и то не крије.

Фото: Танјуг/АП

 

 

- Знате, под број 1, ја сам велики фан Новака Ђоковића. Удата сам за српског кошаркаша, и он је велики фан. Сјајно је видети да подржава своју земљу, да му је стало до деце и да ради тако добар посао у помагању деци на много различитих начина. Много сам поносна на њега - рекла је једном приликом Адријана, а снимак се поново дели на друштвеним мрежама.

"Ова жена је наш највећи национални губитак", гласио је коментар са мреже "X" за бившу спрску снајку како је мнго зову.

Фото: Профимедиа

 

 

Адријана је својевремено била у браку са Марком Јарићем, са којим има две ћерке.

Ђоковић, иначе, тренутно борави у Црној Гори, где се спрема за предстојеће Олимпијске игре, на којима пуца на златну медаљу. У овој земљи редовно тренира, а огромна армија фанова чека сваки тренутак да се слика са њиховим идолом, који их увек максимално испоштује.

БОНУС ВИДЕО: