Богдановић је познат не само по својим спортским достигнућима, већ и по свом приватном животу. Повезиван је са бројним дамама, укључујући тенисерку Олгу Даниловић и глумицу Јовану Стојиљковић. Међутим, он истиче да му је породица на првом месту.

Фото: FIBA Basketball

 

 

Бојана Богдановић, Богданова сестра, игра кључну улогу у његовом животу. Када је Богдан отишао у Америку да настави кошаркашку каријеру, Бојана је ставила свој живот у други план да би му помогла. Данас је ангажована у вођењу његовог кампа и фондације, пружајући подршку младим талентима који сањају да буду као Богдан.

 

 

Богдан је једном приликом изјавио:

- Увек смо били заједно, још од детињства. Имам у њој невиђеног пријатеља. Жртвовала је годину дана свог живота, посветила се мени, помогла ми око организације живота".

Бојана Богдановић је недавно у емисији „Око” описала свог брата као "детињастог" и "као неки Петар Пан". Признала је да није пропустила ниједну утакмицу славног брата, показујући колико је посвећена подршци његовој каријери.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

- Бодган је и даље детињаст. То ми се баш допада код њега. Он је као неки Петар Пан и ужива у томе – рекла је недавно у емисији „Око” Бојана Богдановић и признала да није пропустила ниједну утакмицу славног брата.

БОНУС ВИДЕО: