Aca Lukas juče je hitno primljen u Urgentni centar sa visokom temperaturom i ostalim tegobama, zbog kojih je zadržan na ispitivanjima. Prema tvrdnji dobro obaveštenih izvora, Lukas je imao temperaturu iznad 40, ali i povišen CRP (protein u krvi koji reaguje rastom u slučaju prisutnog akutnog upalnog procesa u organizmu).

On je posle obavljenih pregleda napustio Urgentni centar, a prema informacijama koji su se pojavili u medijima, pevač ima problema sa bubrezima i prostatom.

Pevač se za sada nije oglasio na ovu temu.

Foto: Profimedia, ATA images

 

Podsetimo, pre nego što je objavljena vest da je Aca Lukas primljen u Urgentni centar njegov menadžment otkazao je sve planirane nastupe.

- Poštovani, u ime Aleksandra Vuksanovića i u ime Hajp produkcije obaveštavam vas da će koncerti Ace Lukasa u narednih nekoliko dana biti otkazani ili pomereni zbog njegovog zdravstvenog stanja. Svi sa nestrpljenjem očekujemo njegov brz oporavak i nastavak turneje. P. S. Da se ne bi spekulisalo, radi se o visokoj temperaturi izazvanoj jakom prehladom, jer je Aca u prethodnih 60 dana imao više od 30 nastupa i pao mu je imunitet - poručio je Mirković.

(Informer)

BONUS VIDEO: