Poznata glumica Lidija Vukićević živi u srpskoj prestonici, dok malo ko zna gde je lokacija njene druge kuće.

Nedavno je na pitanje da li se seća šta je kupila od prvog honorara za seriju "Bolji život", rekla:

- Stvarno ne mogu da se setim. Znam da sam od većine honorara iz “Boljeg života” napravila kuću na Dunavu, tačnije na Golupcu, u Vincima.

Foto: ATA images

 

 

Istakla nam je da nije u pitanju vikendica.

- Ne vikendicu, već ozbiljnu kuću koju i dan danas imam. To je zaista jedna lepa uspomena - jasna je bila Lidija.

U gorepomenutoj seriji igrala je lik Violete, koja je bila fatalna i ljubomorna žena, a Lidija ističe ima li dodirnih tačaka između njih dve.

- Ne znam, to bi neko drugi trebalo da kaže, ali ljubomorna uopšte nisam. To čak mislim da možda negde iritira muškarce. Kod nas je neko pravilo, što nije u redu, da ako nisi ljubomorna ne voliš me, a ja mislim da ljubomora nije ljubav. Ima veze sa kompleksima, sa nesigurnošću, ima veze sa nekim egotripom, sa svim drugim samo nema veze sa ljubavlju. Kada nekog volite ako ćete vi da budete ljubomorni i ako mislite da će taj neko da ode da vas prevari, da vas ostavi, neka vas ostavi, jer to onda nije ljubav. Šta ćete vi onda u svemu tome? Ja nisam uopšte ljubomorna osoba, čak sam zbog toga i imala probleme i onda su veštačke pravljenje situacije da izozovu ljumoru kod mene. Ja sam to prepoznavala i odlazila iz tih veza - rekla je glumica.

(Blic)

BONUS VIDEO: