Sava Ranđelović i Nikola Jakšić, među najistaknutijim igračima, privukli su pažnju ne samo svojim sportskim veštinama, već i svojim ljubavnim pričama.

NJih dvojica su u vezi sa najboljim prijateljicama, Tijanom i Mašom, koje su ih bodrile iz Pariza.

Foto: Instagram printskrin

 

 

Naime, Sava Ranđelović je u braku sa Tijanom, sa kojom ima sina rođenog 2020. godine. NJegova supruga je njegova najveća podrška i motivacija, što često ističe na društvenim mrežama.

 

 

Nikola Jakšić je u vezi sa Tijaninom najboljom prijateljicom Mašom. NJihova veza traje već nekoliko godina, ali još nije poznato da li planiraju brak.

Obojica igrača ističu važnost obrazovanja. Ranđelović je diplomirani menadžer u sportu, dok je Jakšić jednom prilikom propustio važnu utakmicu zbog kolokvijuma. Ova posvećenost obrazovanju pokazuje njihovu svestranost i ozbiljnost u pristupu životu.

Foto: Profimedia

 

 

Fotografije i snimci sa tribina, gde Tijana i Maša bodre svoje partnere, izazvali su brojne reakcije na društvenim mrežama. NJihova podrška i prisustvo u Parizu dodatno su podigli moral srpskim vaterpolistima, što se jasno vidi u njihovim performansima na terenu.

Uspeh srpskih vaterpolista na Olimpijskim igrama nije samo sportski podvig, već i priča o ljubavi, podršci i posvećenosti. Sava Ranđelović i Nikola Jakšić, uz podršku svojih partnerki, pokazuju kako se balansira između profesionalnog i privatnog života, inspirirajući mnoge svojim primerom.

(Blic)

BONUS VIDEO: