Сава Ранђеловић и Никола Јакшић, међу најистакнутијим играчима, привукли су пажњу не само својим спортским вештинама, већ и својим љубавним причама.

Њих двојица су у вези са најбољим пријатељицама, Тијаном и Машом, које су их бодриле из Париза.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

Наиме, Сава Ранђеловић је у браку са Тијаном, са којом има сина рођеног 2020. године. Његова супруга је његова највећа подршка и мотивација, што често истиче на друштвеним мрежама.

 

 

Никола Јакшић је у вези са Тијанином најбољом пријатељицом Машом. Њихова веза траје већ неколико година, али још није познато да ли планирају брак.

Обојица играча истичу важност образовања. Ранђеловић је дипломирани менаџер у спорту, док је Јакшић једном приликом пропустио важну утакмицу због колоквијума. Ова посвећеност образовању показује њихову свестраност и озбиљност у приступу животу.

Фото: Профимедиа

 

 

Фотографије и снимци са трибина, где Тијана и Маша бодре своје партнере, изазвали су бројне реакције на друштвеним мрежама. Њихова подршка и присуство у Паризу додатно су подигли морал српским ватерполистима, што се јасно види у њиховим перформансима на терену.

Успех српских ватерполиста на Олимпијским играма није само спортски подвиг, већ и прича о љубави, подршци и посвећености. Сава Ранђеловић и Никола Јакшић, уз подршку својих партнерки, показују како се балансира између професионалног и приватног живота, инспирирајући многе својим примером.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: