Par se nedavno zakleo na večnu ljubav, a sada su otkrili da će postati i roditelji. Bogdan ima ćerku iz prvog braka sa Zoranom Tasovac. Jovani je ovo prvo dete. 

Foto: Printskrin/Instagram/bogdansrejovic

 

Par je napravio proslavu za najbliže povodom lepih vesti o prinovi, a na istoj su otkrili da će postati roditelji dečaka. NJihovoj sreći sada nema kraja.

Bogdan je isplanirao da otputuje sa suprugom na kraći odmor, da odu na destinaciju na koju je ona želela ali nije uspevala zbog obaveza. 

Foto: Printskrin/Instagram/bogdansrejovic

 

- Bogdan je Jovani samo pokazao hotel koji je prethodno krišom bukirao, a ona je počela da skače od sreće! Posle vesti da će postati roditelji dečaka ovo joj je dodatno iscrtalo osmeh na licu, pa njihovoj sreći sada nema kraja. Jovana je htela odavno da putuje na tajnu lokaciju, ali je Bogdan čekao pravi trenutak da se odluči za ovaj potez i napravi iznenađenje iz snova - priča izvor blizak paru.

Podsećanja radi, Bogddan je bio i u vezi sa Svetlanom Cecom Ražnatović, a 2022. godine su raskinuli. Ipak, kako je Bogdan drag Anastasiji, ona je prva lajkovala vest o prinovi. 

(Republika) 

BONUS VIDEO: