Пар се недавно заклео на вечну љубав, а сада су открили да ће постати и родитељи. Богдан има ћерку из првог брака са Зораном Тасовац. Јовани је ово прво дете. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/bogdansrejovic

 

Пар је направио прославу за најближе поводом лепих вести о принови, а на истој су открили да ће постати родитељи дечака. Њиховој срећи сада нема краја.

Богдан је испланирао да отпутује са супругом на краћи одмор, да оду на дестинацију на коју је она желела али није успевала због обавеза. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/bogdansrejovic

 

- Богдан је Јовани само показао хотел који је претходно кришом букирао, а она је почела да скаче од среће! После вести да ће постати родитељи дечака ово јој је додатно исцртало осмех на лицу, па њиховој срећи сада нема краја. Јована је хтела одавно да путује на тајну локацију, али је Богдан чекао прави тренутак да се одлучи за овај потез и направи изненађење из снова - прича извор близак пару.

Подсећања ради, Богддан је био и у вези са Светланом Цецом Ражнатовић, а 2022. године су раскинули. Ипак, како је Богдан драг Анастасији, она је прва лајковала вест о принови. 

(Република) 

БОНУС ВИДЕО: