Славни рокер Род Стјуарт који је недавно одушевио Београђане, када је пред свој спектакуларни концерт у српској престоници кулирао у опуштеном издању на Зеленом венцу, обавестио је јавност да поново има проблема са здрављем због којих мора да одлаже наступе. Наиме, само неколико сати пред концерт у Лас Вегасу, отказао је свирку, јер га је задесио још један здравствени проблем. Он је у емотивној поруци својим фановима, изразио дубоко жаљење и извинио се што није у могућности да наступи.

Фото: Профимедиа

 

 

- Већина људи може да ради са упалом грла, али ја очигледно не. Апсолутно сам исцрпљен. Толико дуго сам се радовао овом концерту. Најдубље жалим због непријатности које је ово изазвало. Срећом, враћамо се 2025. и надам се да ћемо вас све видети тамо - истиче Стјуар, пише Еxпресс.

Иначе, прошлог месеца, легендарни певач признао је да не дозвољава да му страх од смрти уништи живот у сусрет 80. рођендану. Он је чак једном приликом признао да су му "дани одбројани", али да он остаје одлучан да преостале године проживи пуним плућима.

Подсетимо, битка за здравље је била константна током његовог живота.

Рок звезда је 2019. открила да се три године борила против рака простате пре него што је коначно добила потврду да је излечена, преноси "Миррор".

Још 2000. године Роду је дијагностификован рак штитне жлезде када је подвргнут операцији уклањања тумора.

Фото: Инстаграм принтскрин/moj_beo_grad_

 

 

- Свестан сам да су ми дани одбројани, али немам страха. Сви морамо да пређемо у неком тренутку, тако да смо сви у истом кошу - рекао је искрено једном за "Тхе Сун".

У Београду је након недавног гостовања архитекта и улични уметник Андреј Јосифовски Пијаниста одлучио да Стјуарту направи мали омаж због његовог геста кад је попут нормалног света седео испред продавнице на Зеленом венцу, па је баш на том месту – нацртао мали графит и на тај начин му одао почаст.

- Сер Род Стјуарт је био у Београду. Још је изванредније када велике звезде остану приземне као обични људи - написао је Пијаниста.

БОНУС ВИДЕО: