Када се репер Снуп Дог појавио на отварању Олимпијских игара у Паризу, при томе носећи бакљу, моменално је постао виралан на Интернету. Али како време одмиче, а он верно бодри разне тимове Сједињених Америчких Држава при томе ревносно извештавајући са овог престижног спортског догађаја. 

Фото: Танјуг/АП

 

3 шокантне чињенице о Снуп Догу:

1. Био је макро

У мају 2013. рекао је за Роллинг Стоне да је био макро у првим данима своје музичке каријере и да му је то било остварење дечачког сна.

- Као клинац маштао сам да будем макро, сањао сам да имам аутомобиле, одец́у и ку** које се слажу уз то. Рекао сам, 'Је*и га – радићу то. Саставио сам организацију. Направио сам Плејбојеву турнеју и пратио ме аутобус са десет ку***. Могао сам да отпустим стару, а добијем нову ку**: То је био мој програм. Град до града, сиса до сиса, хотелска соба хотелској соби, спортиста спортисти, забављач забављачу - хвалио се он.

2. Био је ухапшен због сумње за убиство

Била је то 1994. година када је Снуп Дог возио аутомобил, док је његов телохранитељ из истог возила упуцао човека. Обојица су ослобођени након што су ухапшени због сумње за убиство.

Када је дошао у Велику Британију, многи су тражили да буде депортован, али је краљица одлучила да он ипак остане.

- Када су покушали да ме избаце из Енглеске, краљица је рекла да њени унуци воле Снуп Доги Дога и да он није учинио ништа лоше у Великој Британији, па ми је дала дозволу да будем овде - рекао је он тада.

Фото: Профимедиа

 

- Ти унуци су одрасли у принчеве Вилијама и Харија, тако да сам ја имао утицај на њих, а они су имали утицај на своју баку, што ми је омогуц́ило да уђем у ову прелепу земљу. Они воле моју музику, и она је то што јесте, узајамна љубав и поштовање.

3. Забрањен је у неколико земаља

Земље које су се противиле присуству Снуп Дога су Велика Британија, Норвешка и Аустралија. 2013. годне Снуп и Виз Калифа су забрањени у средњој школи у Калифорнији јер су тамо снимали спот док су пушили траву.

Стил