Slobodan Radanović doživeo je veliku neprijatnost na nastupu u Crnoj Gori kad je izbila opšta tuča zbog toga što je pevao rodoljubive pesme koje je publika od njega i tražila, ali i zbog toga što je momku iz publike pokazao tri prsta skupljena u znak krsta.

Foto: ATA images

 

- Sloba je došao tačno na vreme. Bio je odlično raspoložen i napravio je -sjajnu atmosferu. Doduše, sve do jednog trenutka. Problem je nastao kad je otpevao pesmu "Idem preko zemlje Srbije". Tad je neko iz publike počeo da ga vređa i ponižava. On je prekinuo da peva i, kao što se vidi i čuje na snimku, razmišljao je šta da radi i kako da reši situaciju s momcima koji su pravili problem. Oni su Crnogorci i smetalo im je to što Radanović peva usred Nikšića - ispričao je izvor.

Kako se može čuti na snimku, pale su uvrede između pevača i jednog momka.

- Što si došao, druže, ako tražiš da ti ja pop***m k***c? Što? Ja da ti pop***m k***c, a? - čuje se na video-klipu, na kome se vidi i da se pevač raspravlja s nekim iz publike dok se sve vreme iza njega čuje bend koji svira.

Prema priči drugog izvora, pored toga što im je smetala ova pesma, do prepirke je došlo i zbog toga što je pomenuti momak digao dva prsta dok je Sloba pevao "Ivanova korita", a pevač mu je na to odgovorio sa tri skupljena prsta (u obliku krsta). Potom je mladić iz publike upitao Slobu da li to njemu pokazuje, na šta je on odgovorio potvrdno, pa je usledio dijalog sa snimka.

Nekoliko trenutaka kasnije, Sloba je poslao momka iz obezbeđenja da mladića izvede s nastupa, zbog čega je došlo do međusobne tuče između dve grupe momaka, pa su tako u jednom trenutku leteli i stolovi i stolice, dok su devojke panično bežale kako ne bi izvukle deblji kraj u tuči na Slobinom nastupu.

Foto: ATA images

 

 

 

Ubrzo su snimci tuče i Slobinog prepucavanja s nepoznatim mladićem postali viralni i na društvenim mrežama korisnika iz Crne Gore, a većina njih je bila protiv Slobe i njegovog izbora pesama za nastup u Nikšiću.

- U Nikšiću peva Sloba Radanović i to probao četničku, ali Crnogorci prebili i obezbeđenje iz Niša i prdošane i nije se pevalo! Nije ovo srpsko leglo, no je ovo Montenegro, moj Slobice, pa dogodine! Neka dovedu normalne pevače, a ne ove provokatore, pa neće biti problem! Neka se prdošani pojačaju za sledeću svirku i neka povedu popa za sreću! Dripac nevaspitani! Bravo za normalni Nikšić! Nikšićani obično lepo dočekaju svakoga, ali ako si došao da mašeš sa tri prsta, da kličeš Kosovu i da provociraš, onda prti! Lemimo četnike gde stignemo! - samo su neki od komentara na Iksu.

Iako je doživeo neprijatnost, Sloba se na Instagramu zahvalio publici koja je došla da uživa.

- Hvala od srca svima koji su se sinoć s nama družili u Nikšiću! Volim vas - bio je jasan pevač.

 

Kurir