NJen video uskoro je postao viralan, a počinje tako što ona pokušava da izvuče komadić plastike iz poluge menjača, dok je muški glas nagovara da prestane.

- To je zapravo poklopac, izvadite ga i onda stavite ključ u tu rupu. Pogledajte! Sada mogu da ga ubacim u brzinu bez kočenja. Tako da ne morate da zovete šlep službu - otkrila je stručnjakinja.

Muškarac u videu ostao je oduševljen trikom te je otkrio da je uštedio 800 dolara.

@master_driver666 You must know these emergency driving knowledge!#driving #skills #tips #knowledge #fpy ♬ 原聲 - Master driver

- Postoji mnogo više opcija za hitne slučajeve na vašem automobilu! Neke od njih štede novac. Neke spašavaju živote! - rekla je stručnjakinja.

Kako zaustaviti vozilo kad kočnice ne rade

- Za početak, ako vozite i kočnice ne rade, ostanite mirni! Samo povucite elektronsku ručnu kočnicu i držite je čvrsto. Ovako! Sigurno ćete se zaustaviti. Sledeće, ako motor radi, ali vaš automobil neće da mrdne kad okrenete ključ, rešenje je vrlo jednostavno - rekla je.

Stručnjakinja je potom otkrila da će se vozilo pokrenuti ako uzmete ključ za točkove iz prtljažnika i nekoliko puta njime lagano udarite po rezervoaru za gorivo sa donje strane.

Stručnjakinja je zatim na kontrolnoj ploči pokazala da se upalio simbol motora. - Ne brinite! Proverite da li je poklopac na rezervoaru za gorivo dobro zatvoren - rekla je. Poklopac je dobro zatvorila i otkrila da bi lampica trebalo da prestane da svetli.

NJeni pratioci ostali su oduševljeni te su joj se zahvalili. "Jako pametno!", "Uštedeo sam novac", "Hvala vam puno", komentarisali su.

BONUS VIDEO: