Њен видео ускоро је постао виралан, а почиње тако што она покушава да извуче комадић пластике из полуге мењача, док је мушки глас наговара да престане.

- То је заправо поклопац, извадите га и онда ставите кључ у ту рупу. Погледајте! Сада могу да га убацим у брзину без кочења. Тако да не морате да зовете шлеп службу - открила је стручњакиња.

Мушкарац у видеу остао је одушевљен триком те је открио да је уштедио 800 долара.

@master_driver666 You must know these emergency driving knowledge!#driving #skills #tips #knowledge #fpy ♬ 原聲 - Master driver

- Постоји много више опција за хитне случајеве на вашем аутомобилу! Неке од њих штеде новац. Неке спашавају животе! - рекла је стручњакиња.

Како зауставити возило кад кочнице не раде

- За почетак, ако возите и кочнице не раде, останите мирни! Само повуците електронску ручну кочницу и држите је чврсто. Овако! Сигурно ћете се зауставити. Следеће, ако мотор ради, али ваш аутомобил неће да мрдне кад окренете кључ, решење је врло једноставно - рекла је.

Стручњакиња је потом открила да ће се возило покренути ако узмете кључ за точкове из пртљажника и неколико пута њиме лагано ударите по резервоару за гориво са доње стране.

Стручњакиња је затим на контролној плочи показала да се упалио симбол мотора. - Не брините! Проверите да ли је поклопац на резервоару за гориво добро затворен - рекла је. Поклопац је добро затворила и открила да би лампица требало да престане да светли.

Њени пратиоци остали су одушевљени те су јој се захвалили. "Јако паметно!", "Уштедео сам новац", "Хвала вам пуно", коментарисали су.

БОНУС ВИДЕО: