Jovana Jeremić zaljubljena je do ušiju u 15 godina starijeg emotivnog partnera, bogatog biznismena Dragana Stankovića i njih dvoje ističu da su jedno drugom najveće ljubavi, a sada je svojom novm objavom podigla veliku prašinu na mrežama.

 

 

Naime, Jovana je na svom profilu na Instagramu objavila sliku kako na joj na grudima crtaju veliku škorpiju, što je ona između ostalog u horoskopskom znaku.

Ona je sedela na stolici, dok je žena pored iscrtavala Jovani njen znak, a mnogi su pomislili da se voditeljka tetovirala, pa su usledili komentari poput: "Da li je škorpiju potrebno tetovirati?".

Foto: TV Pink printskrin

 

Podsetimo, voditeljka je otkrila da ona i Dragan imaju odnose tri puta na dan, te tako održava liniju.

- Jeste, kako nije zaslužan, redovan s*** za doručak, ručak i večeru. Dobar je Dragan, odličan, mogu da ti kažem. Može to Dragan da isprati sve, trudi se. Nemoj da sumnjaš, previše je dominantan, on prati čak i ovaj razgovor iako nije s nama, on je Veliki Brat u svakom smislu. Super je s***, to se podrazumeva, ali i zdrava, ishrana i redovan trening su bitni. Treniram svaki dan, vodim računa, ali, pored s**** i vođenja ljubavi, ja vodim ljubav jer Dragana volim. Gde je Dragan mene najviše podržao? Da smršam. On mi je dao vetar u leđa da smršam još tri-četiri kilograma, da bih bila, kako je on rekao, praćka i sajla - izjavila je Jovana za Republiku.

kurir.rs/blic