Pevačica Aleksandra Tadić Cipka (29) je pre tri meseca ostala bez supruga Nebojše Jarina Stojićevića. Nebojša, koji je od nje bio stariji 24 godine je iznenada preminuo od posledica srčanog udara.

Foto: ATA images, ngbakery.com

 

Aleksandra je jedva preživela sahranu, u jednom trenutku joj je i pozlilo, a posle 40-dnevnog pomena suprugu, vratila poslovnim obavezama. Koliko i dalje pati za njim, pokazuje na razne načine. Gotovo svakodnevno na društvenim mrežama Aleksandra objavljuje zajedničke uspomene, često i Nebojšine fotografije.

- Moj muž i ja… Moj Neka i njegova Mica. Sve što smo imali da kažemo rekli smo jedno drugom za života zemaljskog, ne za društvene mreže i za javnost. U ovom postu neće biti nikakve patetike jer to nije naš stil. Samo ću vam reći da sam zahvalna Bogu što nas je spojio i što smo doživeli da smo jedna duša u dva tela. Retke su takve ljubavi, ali postoje. Zajedno odavde do večnosti! - napisala je uz jednu zajedničku fotografiju Aleksandra.

FOTO: Printskrin Instagram aleksandracipka

 

Cipka je sada je odlučila da crvenom bojom istetovira njegovo ime i prezime na rukama. Fotografiju je objavila na svom Instagram profilu, uz emotikone njihovih horoskopskih znakova i simbola za večnost.

Cipka se odrekla dela familije

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka održala je prvi nastup nakon porodične tragedije i iznenadne smrti supruga Nebojše Stojićevića Jarine, koji je usled srčanog udara preminuo 16. maja.

Aleksandra je posle četdesetodnevnog pomena suprugu, odlučila da se vrati na scenu i posle koncerta u Sremskoj Mitrovici, dala je intervju u kome je otkrila šta se sve u međuvremenu dešavalo. 

Alo