Певачица Александра Тадић Ципка (29) је пре три месеца остала без супруга Небојше Јарина Стојићевића. Небојша, који је од ње био старији 24 године је изненада преминуо од последица срчаног удара.

Фото: АТА имагес, нгбакерy.цом

 

Александра је једва преживела сахрану, у једном тренутку јој је и позлило, а после 40-дневног помена супругу, вратила пословним обавезама. Колико и даље пати за њим, показује на разне начине. Готово свакодневно на друштвеним мрежама Александра објављује заједничке успомене, често и Небојшине фотографије.

- Мој муж и ја… Мој Нека и његова Мица. Све што смо имали да кажемо рекли смо једно другом за живота земаљског, не за друштвене мреже и за јавност. У овом посту неће бити никакве патетике јер то није наш стил. Само ћу вам рећи да сам захвална Богу што нас је спојио и што смо доживели да смо једна душа у два тела. Ретке су такве љубави, али постоје. Заједно одавде до вечности! - написала је уз једну заједничку фотографију Александра.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм александраципка

 

Ципка је сада је одлучила да црвеном бојом истетовира његово име и презиме на рукама. Фотографију је објавила на свом Инстаграм профилу, уз емотиконе њихових хороскопских знакова и симбола за вечност.

Ципка се одрекла дела фамилије

Певачица Александра Тадић Ципка одржала је први наступ након породичне трагедије и изненадне смрти супруга Небојше Стојићевића Јарине, који је услед срчаног удара преминуо 16. маја.

Александра је после четдесетодневног помена супругу, одлучила да се врати на сцену и после концерта у Сремској Митровици, дала је интервју у коме је открила шта се све у међувремену дешавало. 

Ало