Rade je iskreno pričao o svojim ljubavnim ranama, najviše ga je zabolelo to što ga je devojka prevarila sa najboljim prijateljem: 

- Išao sam kod psihijatra kad je jedna devojka raskinula sa mnom. U tom trenutku su mi pomogli, ali sam bio jako mlad i neiskusan. Imao sam 21 godinu. Mislio sam kad se jednom zaljubiš da je to nekako za ceo život i ta ljubav i to, a onda se ispostavi da je ona završila sa najboljim drugom u WC-u dok sam ja bio tu, čak sam i čuo, posle su mi poslali i snimak, al nije bitno ni to - rekao je Rade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rade Cosic (@iradecosic)

Danas je ipak srećan što se tako dogodilo, jer ona nije bila ta prava: 

- Na kraju sam u mejlu video šta su sve radili. Sticajem okolnosti sam sve saznao, ona je sa mog kompjutera ušla u mejl. U suštini je važno da je raskinula. Nije problem u njoj niti u meni, nego u tom dečku, šta je on - rekao je glumac kroz osmeh. 

Ćosić je pričao o svom filmu "Ko živ, ko mrtav", koji je premijerno prikazan prošle godine na Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji za "Kurir" otkrio kako je izgledalo snimanje. 

- Mi smo tamo bili zaključani 5 meseci tamo, izgubili smo odnos sa devojkama, niti jedemo, niti pijemo. Onda na kraju kad smo imali prvi susret sa publikom, oni su reagovali kao jedan, svi u glas. Meni je čak srce preskakalo -  rekao je.

(Srbija danas) 

BONUS VIDEO: