Раде је искрено причао о својим љубавним ранама, највише га је заболело то што га је девојка преварила са најбољим пријатељем: 

- Ишао сам код психијатра кад је једна девојка раскинула са мном. У том тренутку су ми помогли, али сам био јако млад и неискусан. Имао сам 21 годину. Мислио сам кад се једном заљубиш да је то некако за цео живот и та љубав и то, а онда се испостави да је она завршила са најбољим другом у WЦ-у док сам ја био ту, чак сам и чуо, после су ми послали и снимак, ал није битно ни то - рекао је Раде.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rade Cosic (@iradecosic)

Данас је ипак срећан што се тако догодило, јер она није била та права: 

- На крају сам у мејлу видео шта су све радили. Стицајем околности сам све сазнао, она је са мог компјутера ушла у мејл. У суштини је важно да је раскинула. Није проблем у њој нити у мени, него у том дечку, шта је он - рекао је глумац кроз осмех. 

Ћосић је причао о свом филму "Ко жив, ко мртав", који је премијерно приказан прошле године на Фестивалу филмског сценарија у Врњачкој Бањи за "Курир" открио како је изгледало снимање. 

- Ми смо тамо били закључани 5 месеци тамо, изгубили смо однос са девојкама, нити једемо, нити пијемо. Онда на крају кад смо имали први сусрет са публиком, они су реаговали као један, сви у глас. Мени је чак срце прескакало -  рекао је.

(Србија данас) 

БОНУС ВИДЕО: