Bivša učesnica rijalitija "Zadruga 7 Elita" Jelena Ilić, ponovo je privukla pažnju javnosti svojom zavidnom figurom koju je pokazala na svom Instagram profilu.

Na fotografiji koju je objavila, Jelena pozira pored bazena na Kopaoniku, ističući svoju zategnutu liniju u atraktivnom kupaćem kostimu.

Ova slika izazvala je veliku pažnju među njenim pratiocima, koji su je preplavili komplimentima i pozitivnim komentarima.

Foto: Instagram printskrin/jelena_ilic_

 

 

Kopaonik, kao jedna od najpoznatijih planina u Srbiji, postala je omiljeno mesto za odmor i rekreaciju mnogih javnih ličnosti. Jelena Ilić nije propustila priliku da se opusti na ovom prelepom mestu i uživa u sunčanju pored bazena. NJeni pratioci su bili oduševljeni što je sa njima podelila delić svog odmora, a posebno su bili impresionirani njenom izvajanom figurom.

Jelena Ilić redovno ističe važnost zdravog načina života i redovne fizičke aktivnosti. NJena predanost vežbanju i pravilnoj ishrani definitivno se isplatila, jer je rezultat toga vidljiv na svakoj njenoj fotografiji. 

(Kurir)

BONUS VIDEO: