Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš u braku su skoro pune četiri decenije i dan-dana važe za jedan od najskladnijih parova s domaće estrade.

Foto: ATA images/Antonio Ahel

 

Kako je i sama pevačica nekoliko puta isticala, njihova ljubav je bila sudbinski predodređena, a jednom prilikom je i do detalja otkrila kako su se oni upoznali, a potom uplovili u vezu.

Brunclikova je sve iznenadila priznavši da joj se Miroljub isprva uopšte nije dopao, kao da ni on nije želeo da se veže za ženu koja, u tom trenutku, već ima troje dece.

Nisam mogla da ga smislim

– Kada sam ga srela, nisam znala da je on čovek za mene. Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. O njemu se pričalo u svim krugovima, a na mene nije obraćao pažnju. LJubio mi ruku kao tetki – prisetila se Zorica Brunclik u emisiji „Iz profila", a onda je ispričala na koji ga je način osvojila.

– Ubiće me što pričam ovu priču. Bili smo zajedno na koncertu, a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem ja i zateknem ga kako sedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola, a oko njega deset lepotica. I ja ih pitam: „Šta radite vi s mojim mužem", otkrila je Zorica kroz smeh kako je napravila prvi korak, kada je odnos sa Aranđelovićem u pitanju.