Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш у браку су скоро пуне четири деценије и дан-дана важе за један од најскладнијих парова с домаће естраде.

Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

 

Како је и сама певачица неколико пута истицала, њихова љубав је била судбински предодређена, а једном приликом је и до детаља открила како су се они упознали, а потом упловили у везу.

Брунцликова је све изненадила признавши да јој се Мирољуб испрва уопште није допао, као да ни он није желео да се веже за жену која, у том тренутку, већ има троје деце.

Нисам могла да га смислим

– Када сам га срела, нисам знала да је он човек за мене. Нисам могла да га смислим. Много је био препотентан, био је и мршав за мој укус. О њему се причало у свим круговима, а на мене није обраћао пажњу. Љубио ми руку као тетки – присетила се Зорица Брунцлик у емисији „Из профила", а онда је испричала на који га је начин освојила.

– Убиће ме што причам ову причу. Били смо заједно на концерту, а моје колеге и ја га чекамо у колима да кренемо у хотел. Устанем ја и затекнем га како седи на коферу од хармонике, онако згодан до бола, а око њега десет лепотица. И ја их питам: „Шта радите ви с мојим мужем", открила је Зорица кроз смех како је направила први корак, када је однос са Аранђеловићем у питању.