Policija je na licu mesta, zabranili su prilazak mestu na kom je pronađeno beživotno telo mladića koji je nestao nakon saobraćajne nesreće.

Jedan od pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova potvrdio je za Kurir da je mladić koji se do danas vodio kao nestao, pronađen mrtav, ali zbog istrage koja je u toku,ne mogu mnogo da komentarišu sam slučaj.

- Tačno je da je Luka Vuksanović pronađen mrtav, policija ga je pronašla na 100 metara od puta, ali ne mogu ništa više od toga da kažem zbog porodice koja je tu - kažu iz policije za Kurir.

Lukina porodica i prijatelji potpuno su van sebe, nadali su se da ga ovde ipak neće naći, jer to bi značilo samo jedno, da je živ. Nažalost na kraju se ispostavilo upravo to, tragičan kraj potrage za Lukom koji je doživeo saobraćajnu nesreću na putu ka Mladenovcu.

- Šta mislite u kakvom je stanju, devet dana je prošlo, plus ova vrućinčina... brat i sestra su mu mnogo loše, vrište, van sebe su - rekao je Lukin prijatelj vidno potresen i u suzama.

Svi ljudi koji su pomogli u potrazi ubrzo se se našli na istom mestu, u zagrljaju sa porodicom sada već pokojnog mladića, pokušavaju na sve načine da ih uteše, nažalost, trenutno ne postoje reči koje im mogu ublažiti ovu bol.

Inspektorka koja je trenutno na licu mesta, rekla je kratko, da se ne donose prerani zaključci, pronašli su telo, međutim potpuno je neprepoznatljivo, čekaju se dalji koraci, iako su prijatelji kako kažu svesni da nema ko drugi da bude baš na ovom mestu.

BONUS VIDEO: