- Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beogradu su doneli rešenje o zadržavanju okrivljenog L. Đ. (27) zbog postojanja osnovane sumnje da je dana 02.09.2024. godine, u restoranu “Theta” na Novom Beogradu izvršio dva krivična dela zlostavljanje i mučenje iz člana 137. Krivičnog zakonika i jedno krivično delo ugrožavanje sigurnosti iz člana 138. Krivičnog zakonika. Uhapšeni će, u zakonskom roku, biti sproveden u Treće osnovno javnog tužilaštvo u Beogradu kada će ga javni tužilac saslušati na navode krivične prijave - navodi se u saopštenju nadležnog tužilaštva.

Kako smo ranije pisali, podsećanja radi, na društvenim mrežama pojavio se jeziv snimak gde se vidi pretučena devojka u ranama i povredama od udaraca.

- Mladić je ušao u restoran malo pre ponoći, kada je odjednom nasrnuo na devojku, udarao je iz sve snage, a kada je njena drugarica pokušala da je odbrani, on se okrenuo i ka njoj pa je i ona dobila udarac nogom u glavu. Bilo je jezivo, pogotovo što niko nije reagovao u tom momentu, a mladić se samo pokupio i pobegao nakon ovog užasa - rekao je ranije izvor Kurira. Inače, za pomenutim mladićem se traga od 2. septembra, tačnije nakon incidenta.

- Žrtva i napadač se verovatno poznaju odranije, s obzirom na to da je pretučena devojka policiji prijavila muškarca pod punim imenom i prezimenom, njena sestra je, sa druge strane, takođe dodala da pomenuti muškarac duguje i određenu svotu novca, a motiv ovakvog napada još uvek nije poznat.

(Kurir)

BONUS VIDEO: