- По налогу јавног тужиоца Трећег основног јавног тужилаштва у Београду полицијски службеници ПС Нови Београду су донели решење о задржавању окривљеног Л. Ђ. (27) због постојања основане сумње да је дана 02.09.2024. године, у ресторану “Тхета” на Новом Београду извршио два кривична дела злостављање и мучење из члана 137. Кривичног законика и једно кривично дело угрожавање сигурности из члана 138. Кривичног законика. Ухапшени ће, у законском року, бити спроведен у Треће основно јавног тужилаштво у Београду када ће га јавни тужилац саслушати на наводе кривичне пријаве - наводи се у саопштењу надлежног тужилаштва.

Како смо раније писали, подсећања ради, на друштвеним мрежама појавио се језив снимак где се види претучена девојка у ранама и повредама од удараца.

- Младић је ушао у ресторан мало пре поноћи, када је одједном насрнуо на девојку, ударао је из све снаге, а када је њена другарица покушала да је одбрани, он се окренуо и ка њој па је и она добила ударац ногом у главу. Било је језиво, поготово што нико није реаговао у том моменту, а младић се само покупио и побегао након овог ужаса - рекао је раније извор Курира. Иначе, за поменутим младићем се трага од 2. септембра, тачније након инцидента.

- Жртва и нападач се вероватно познају одраније, с обзиром на то да је претучена девојка полицији пријавила мушкарца под пуним именом и презименом, њена сестра је, са друге стране, такође додала да поменути мушкарац дугује и одређену своту новца, а мотив оваквог напада још увек није познат.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: