Stil na koji držite olovku otkriva pravu ličnost, pa zato zaronite u svet analize držanja olovke i saznajte nešto novo o sebi.

1. Ako držite olovku između palca i kažiprsta

Vama preciznost i efikasnot nisu strani i jedni su od vaših zaštitnih znakova. Odličan ste planer i organizator, pa vam se najbliži često obraćaju kako bi im pomogli da sve naprave u najboljem mogućem izdanju. To vam međutim može biti izazov da kontrolišete i sebe i druge.

I u ličnom i u profesionalnom životu, imate sposobnost da dovede stvari do haosa ali sve brzo popravite.

Foto: Shutterstock

 

2. Ako držite olovku između palca, kažiprsta i srednjeg prsta

Ukoliko na ovaj način držite olovku, vi ste onda neko ko ceni stabilnost i red u životu. Imate tu neku prirodnu sposobnost da održavate ravnotežu u svim oblastima života što vas čini odličnim timskim igračem. Često od vas traže savet, jer vaše racionalno razmišljanje lako drugima može da pomogne da dođu do rešenja.

Moguće je da ćete se jednog dana boriti za promene, zarad svoje udobnosti, ali to će ići možda nekim težim i dužim putem.

Foto: Shutterstock

 

3. Ako držite olovku između kažiprsta i srednjeg prsta

Poznati ste po svojoj fleksibilnosti i prilagodljivosti i otvoreni ste za nova iskustva i ideje, piše "The minds journal". Vi ste zapravo avanturistička i radoznala osoba, a baš vaš opušten pristup omogućava vam da lako koračati kroz život, što vas ipak dovodi do povremene neodlučnosti.

Drugi se često dive vašoj sposobnosti da pronađete rešenje van svojih okvira i to vam na neki način imponuje.

4. Ako držite olovku sa palcem preko nje

Velike su šanse da ste vi osoba koja brzo dela ali i emocionalno inteligentna osoba. Često nosite svoje srce na dlanu i dajete ga drugima, a to vam pomaže da se bolje povežete sa osećanjima drugih. Sve to vas čini i dobrim slušaocem kao i prijateljem koji je uvek tu za sve.

Foto: Shutterstock

 

Vaša saosećajna priroda i sposobnost da razumete druge su vaše supermoći.

BONUS VIDEO:

(Ona.rs)