M.C, koja je osumnjičena da je u nedelju uveče ubila svoju majku Z. (69) u porodičnoj kući u naselju Nikola Tesla u Nišu, pronađena je večeras blizu mesta zločina. Bila je u istoj odeći koju je nosila kada je, kako se sumnja, zaklala svoju majku.

"Policija je večeras locirala osumnjičenu i privela je. Kako je bila u istoj odeći i obući koju je nosila kada je, kako se sumnja, ubila majku odvedena je u Zavod za sudsku medicinu radi pronalaženja tragova koji bi mogli rasvetliti njenu ulogu u ovom zločinu. Odeća i obuća biće podvrgnuta DNK analizi kako bi se ustanovilo da li na njoj ima bioloških tragova žrtve što bi dokazalo sumnju da je baš Marina lišila života svoju majku", navodi izvor upućen u istragu.

Šta će dalje biti sa ženom čije duševno stanje je pod znakom pitanja, nije poznato. Postoji mogućnost da bude odvedena u Policijsku upravu na saslušanje ili u Psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici.

Da podsetimo, ubistvo se dogodilo u nedelju uveče u Ulici Save Kostića gde je ubijena žena Z. živela sa suprugom N. i ćerkom M. Suprug ubijene žene nije bio kod kuće u vreme zločina.

(Informer)

BONUS VIDEO: